Бислимоски: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за потрошената струја
Foto

Бислимоски: Проширување на листата на граѓани со субвенции или намалување на ДДВ-то за потрошената струја

„Проширување на листата на граѓани кои се опфатени со субвенции за енергетска сиромаштија со оние лица кои се погодени од здравствената криза е една од опциите за заштита на ранливите потрошувачи погодени од ковид-кризата“. Ова е предлог на РКЕ за кој синдикатите посочија дека ќе го разгледаат во рамките на органите и телата на синдикатите.

0 Коментари

Остави коментари