Бишевац за тв 24: Во овој момент власта ја диктираат ДУИ и Ахмети одошто Заев
Foto

Бишевац за тв 24: Во овој момент власта ја диктираат ДУИ и Ахмети одошто Заев

Аналитичарот Сафет Бишевац во емисијата 24 анализа смета дека Алтернатива е на чекор до влегување во владата. Вели дека не мисли дека се равоти за некакво спасување на државата од страна на Гаши.

-  Флоскулите ЕУ, демократизација, борба на злото против прогресот се само тоа. На сцена е само суров обид за  задржување на позицијата на моќ за задржување на власта. Во овој момент таа ја диктираат ДУИ и Ахмети одошто Заев, кој сфати дека неговите политики доживуваат пораз. Нема ништо да смени новиот мандатар. - вели Бишевац.

0 Коментари

Остави коментари