Биљали: ДУИ играше нечесно, влада извесно е дека ќе прави СДСМ, лично јас сум за експертска влада
Foto

Биљали: ДУИ играше нечесно, влада извесно е дека ќе прави СДСМ, лично јас сум за експертска влада

И по 30 години не сме во состојба да покажаме дека заслужуваме да имаме држава, вака универзитетскиот професор Мерсел Биљали во интервју за тв 24 ги коментира постизборните случувања во земјава.

Според него, политиката и власта станаа многу профитабилна дејност во земјава и затоа сите избори се за живот или смрт.

Ако сте власт имате се, ако не ништо. Според Биљали извесно е дека СДСМ ќе формира влада, а за ДУИ е најдобро да замине во опозиција. Според Биљали најдобро за земјава е експерска влада.

0 Коментари

Остави коментари