Без вода денес дел од корисниците на булевар „АСНОМ“

Без вода денес ќе бидат корисниците од парните броеви на булеварот „АСНОМ“ во Скопје.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје, причина за прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на приклучна водоводна цевка Ф100мм.на булеварот Асном 170 спротив ФФМ.

 Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот до завршување на дефектот.