Без вода дел од Ракотинци

Поради дефект на ППХ на улица „5“ во Ракотинци, улицата кон гробиштата, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците од оваа улица, информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

Водоснабдувањето за овие корисници ќе биде прекинато од девет часот до санирање на дефектот.