Без пардон во битката против корупцијата и криминалот
Foto

Без пардон во битката против корупцијата и криминалот

Постковид време со нова генерација на умни и образовани. Првенец на генерација на медицинскиот факултет за своите лични и лекарски преокупации. Разговор со д-р Ева Палчевска која студии завршила со просек 9.91, се разговара за иднината на регионот со речник од балканската крчма. 

Дали Софија од главен промотор и подржувач на Македонија, соседот го насочува на слеп колосок, интервју со Илхан Ќучук, известувач за Македонија во ЕП во овие сто денови влада, како да продолжуваат неброени денови со коруптивни скандали. 

Сменета е Лидија Димова, но дали е доволно? До каде се постапките за Ден Дончев и сомневањата за „Рекет 3“ и информациите за вмешаност на потпретседателот на СДСМ, Мухамед Зеќири? 

Интервју со вицепремиерот за борба против корупцијата Љупчо Николовски - како земјата се справува со корупција и криминалот? 

Гостин во Трилинг Давид Оберхубер - директор на ГИЗ.

0 Коментари

Остави коментари