Без излез
Foto

Без излез

Хуан де Лос Сантос, е поранешен таен полицаец од Парагвај, кој е подготвен да го сруши најголемиот картел за наркотици во Латинска Америка, ни ќе изгуби сè; сопругата и децата кои се брутално убиени. Хуан, и самиот е тешко ранет. Тој е подготвен да преземе било каква работа за да ја ублажи трагедијата. Почнува да работи во ноќен клуб, во кујна, но открива дека клубот е место каде се одвива трговија со дрога. Новата смртоносна дрога, комбинација од кокаин и екстази се шири на север преку континентот, проследено со трговија со луѓе. Ангела е дел од шемата за трговија со луѓе и нејзината средба со Хуан ја навлекува мафијата која по секоја цена сака да ги ликвидира како опасни сведоци.

Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари