Бесими: Економската состојба е сериозна, дел од четвртиот сет на мерки ќе се зне од идната недела
Foto

Бесими: Економската состојба е сериозна, дел од четвртиот сет на мерки ќе се зне од идната недела

0 Коментари

Остави коментари