Беозопасен бакнеж

Искрен поглед на хуморот и лудилото го исполнува секојдневието на семејството Барнс. Бракот на Били и Ели е полн со несогласувања, но тие не знаат што значи хаос додека не дојде братот на Били кој се впива во себе и не почне да го шири своето уникатно лудило врз семејството, соседите и на крајот на целиот град Гапеј, Јужна Каролина додека се подготвува за фестивалот. Сепак, хаосот се покажува како толку потребната искра што ќе им помогне на Ела и Били да се помират.