„Бела ноќ“ во Скопје – 15 то јубилејно издание
Foto

„Бела ноќ“ во Скопје – 15 то јубилејно издание

Метрополата пулсира во знакот на Белата ноќ. Вчерва на 15 различни локации со различно мени – концерти, изложби, филмови, претстави ќе се одбележи 15 то јубилејно издание на овој настан со интернационален карактер.

0 Коментари

Остави коментари