„Бела ноќ“ во Скопје
Foto

„Бела ноќ“ во Скопје

Скопје вчера пулсираше во знакот на Белата ноќ. На 15 различни локации со различно мени – концерти, изложби, филмови, претстави со што се одбележа 15 то јубилејно издание на овој настан со интернационален карактер.

0 Коментари

Остави коментари