БЕКТЕШИ: УБЕДЕН СУМ ДЕКА ЌЕ СЕ СТАВИ КРАЈ НА ЗЛОУПОТРЕБАТА НА „ЦРВЕНАТА НАФТА“
Foto

БЕКТЕШИ: УБЕДЕН СУМ ДЕКА ЌЕ СЕ СТАВИ КРАЈ НА ЗЛОУПОТРЕБАТА НА „ЦРВЕНАТА НАФТА“

Министерот за економија Крешник Бектеши е убеден дека ќе се стави крај на злоупотребата на екстра лесното масло за домаќинство, познато како „црвена нафта“.

0 Коментари

Остави коментари