Барањата за апанажа на функционерите на кои им престанал мандатот на седница на матичната собраниска Комисија
Foto

Барањата за апанажа на функционерите на кои им престанал мандатот на седница на матичната собраниска Комисија

Собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата денеска ќе ги разгледува барањата за остварување  плата по престанок на функцијата на избраните и именувани лица од Собранието на Република Северна Македонија.

На дневен ред на Комисијата е и Предлог – одлуката за избор на членови на Комитетот за односи меѓу заедниците.

0 Коментари

Остави коментари