Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на сцената на МОБ
Foto

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на сцената на МОБ

Гостин:

Олга Панго - уметнички директор на МОБ

0 Коментари

Остави коментари