Бачев од Неготино: Лесно е да се решат проблемите на народот - треба само чесни политичари

Караванот „Сега имате избор“ ја промовираше советничката листа и носителката на листата за Неготино од Единствена Македонија, Мирјана Нуткова. На презентацијата претседателот на партијата, Јанко Бачев, истакна дека лесно е  да се решат проблемите на грашаните но напомена дека за тоа е потребно да има чесни политичари.