Бачев: Единствена Македонија на локалните избори настапува самостојно со 33 советнички листи во 33 општини

Претседателот на Еединствена Македонија Јанко Бачев заедно со сопартијци и носителката на советничката листа за Куманово Сунчица Павлова ги запознаа граѓаните на куманово со конкретни програмски точки и принципи за кои ќе се залагаат.

Единствена Македонија на локалните избори настапува самостојно со 33 советнички листи во 33 општини под слоганот „Сега имате избор“. Не ни недоставува знаење, туку желба за чесно, домаќинско и одговорно работење, на што се обврзуваат идните советници од Единствена Македонија - изјави Бачев..