Азилантот Груевски вечера во скап ресторан во Будимпешта
Foto

Азилантот Груевски вечера во скап ресторан во Будимпешта

Азилантот Никола Груевски вечера во скап ресторан и го вози возач во Будимпешта. Ова се информациите кои ги добивме од наши колеги од Унгарија. 

Поранешниот премиер е виден oвие два дена на луксузна локација во главниот град на Унгарија, во делот на Будим, каде што се движи високата класа во оваа земја и важи за најскап округ во градот.

Пред малку, колегите од редакцијата на 24.ху го објавија и целосното видео :

 

0 Коментари

Остави коментари