Автомобил се запали пред владината зграда

Причината за пожарот засега не е позната а на терен веднаш интервенираа полицијата која го обезбедубва местото и Противпожарната бригада.

Предниот дел од автомобилот речиси целосно изгорен. Нема информации за повредени лица, а неофицијално, патниците од автомобилот навремено го напуштиле.