Австрија во локдаун
Foto

Австрија во локдаун

Во Австрија од денеска во целосен локдаун во траење од 10 дена. Во австрија сепак може да се влезе - правилото е вакцинирани, прележани или со пцр тест. Божикните маркети се затвораат, додека пак-скијачките центри се отворени за вакцинирани, како што не информира Ида Протуѓер од Виена.

0 Коментари

Остави коментари