Арсовска за ТВ 24: Нема селекција на медиуми - град Скопје е многу повеќе транспарентен од претходно

За сите настани организирани од град Скопје медиумите се поканети и тоа така ќе биде и во иднина, за денот на пошарникарите постоеше протокол од страна на пожарната која протоколарно ги канеше гостите.

Како градоначалник бев поканета и се појавив вели градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска во ексклузивен разговор за тв 24. Со Арсовска разговараше колегата Сунаи Сабриоски.