Арсовска: Административните услуги ќе бидат електронски, без обврска за лично одење
Foto

Арсовска: Административните услуги ќе бидат електронски, без обврска за лично одење

Граѓаните во секое време ќе можат да проверат што се случува со нивното барање, а одговор ќе добиваат во рок од 24-72 часа. Административните услуги ќе бидат достапни електронски со едноставни постапки, рече независната кандидатка за градоначалничка на Скопје Данела Арсовска.

0 Коментари

Остави коментари