Аргумент плус - Како ќе се прославува 4 февруари, роденденот на Гоце Делчев?

За безбедносната ситуација пред претстојната прослава на роденденот на Гоце Делчев на 4 февруари, во емисијата зборуваше Љубомир Ѓурчевски, поранешен началник во МВР