Аргумент плус - Има ли начин да се надмине ситуцијата со загадувањето?

Загадувањето на амбиенталниот воздух како причина за илјадници заболени и смртни случаи. Има ли начин да се надмине ваквата ситуација? На оваа тема со повеќе детали од емисијата Аргумент плус.