АНКЕТА: Што мислат граѓаните за протестот на матичните лекари?

Здружението на приватни лекари  стапува  во тридневен протест. Матичните лекари ќе бидат на работните места и ќе примаат само итни случаи, но нема да издаваат упати и рецепти. 

ТВ24 ги праша граѓаните што мислат за протестот на матичните лекари...