Анкета граѓани: Што очекуваат од кампањата и кандидатите?

Каква изборна кампања ќе следи, дали седумтенима кандидати за претседател ќе успеат да ги убедат граѓаните со своите ветувања, што ќе биде пресудно за нивниот глас. Еве дел од размислувањата на граѓаните..