Ангелов за тв 24: Директорите на болниците бараат засилено обезбедување, камповите со мигранти дополнителен ковид ризик
Foto

Ангелов за тв 24: Директорите на болниците бараат засилено обезбедување, камповите со мигранти дополнителен ковид ризик

Главниот кризен штаб постојано заседава и е подготвен да реагира во секој момент, доколку има потреба. Припадниците на безбедносните сили може да се соберат за половина до максимум еден час. Моја проценка е дека имаме целосна контрола, вели стојанче ангелов, в.д. Директор на цук во студио 10 на тв24.

0 Коментари

Остави коментари