Андерсонови во Грција
Foto

Андерсонови во Грција

Сун не може да поверува колку е среќен. Неговиот скандалозен татко го изненадува целото семејство со резервација за одмор во Грција. Наскоро, станува јасно дека тато сака да го искористи се она што е напишано во „целосен" аранжман. Што се случува со шармот на Суне и неговата моќ сите да ги освојув? Му олеснува кога наоѓа сојузник во Хана, која е подготвена да ги направи истите неволји како и нејзиниот иден очув, и за возврат му даде добри лекции по флертување. Наскоро, одмор станува урнебесна комедија.

Foto

0 Коментари

Остави коментари