Андерсонови одат во планина
Foto

Андерсонови одат во планина

Што прави Сон кога ќе дознае дека неговата симпатија Софи ќе оди на планина со нејзиниот школскиот другар Сантос? Едноставно, ќе го убеди целото семејство Андерсон да одат по нив, дури и ако немаат пари, ниту пак знаат да скијаат. Но, Сун уште успева да го убеди татко и дека патот  им е платен на сите од семејството на Софија. Пристигнувањето и сместувањето не е лесно, бидејќи секој мора да бидат сместени во една колиба. Суни сепак има само една цел, да ја освои Софија.

Foto

0 Коментари

Остави коментари