Ананиевска: Музиката е мојата светлина

Ана Ананиевска е пијанистка со оштетен вид, но тоа не ја спречува да создава прекрасна музика која и помага дополнително да го осознае светот околу себе.

Ова е само дел од приказната за ананиевска која ја има Сунаи Сабриоски, а целата емисија ќе ја гледате утре во Студио 10.