Анализа тв 24: Настани и изјави што ги одбележаа 66 те дена полициски час
Foto

Анализа тв 24: Настани и изјави што ги одбележаа 66 те дена полициски час

Започна со агоничен страв од непознатото, кулминираше со ора и песни среде пандемија. Во изминатите 66 дена под полициски час, бројни настани и изјави ги одбележаа овие исторски времиња.

0 Коментари

Остави коментари