Анѓушев за Студио 10: Цената на струјата ќе расте, државата да се подготвува да им помогне на најранливите категории

Цената на струјата на светските берзи расте и ќе расте, а по нова година ќе има нова цена на струјата, државата треба да се подготвува да им помогне на најранливите категории - рече во Студио 10 стопанственикот Кочо Анѓушев.