Анѓушев, Димковски и Бабовски во посета на откупниот центар „Ником“
Foto

Анѓушев, Димковски и Бабовски во посета на откупниот центар „Ником“

Вицепремеиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, директорот на Агенцијата за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски и градоначалникот на Градско Роберт Бешовски, денеска ќе го посетат откупниот центар за овошје и зеленчук „Ником“ во Градско.

Откупниот центар е корисник на средства од ИПАРД 2 програмата.

0 Коментари

Остави коментари