АМСМ: Нормализиран товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце

Oд Авто-мото сојузот на Македонија соопштуваат дека од 21:00 часот товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце е нормализиран.

Претходно, АМСМ информира дека вечерва во 18:30 часот од страна БПС започнато е со пренасочување на товарниот сообраќај кон ГП Долно Блаце заради проблем со терминалот на Македонска царина на ГП Блаце.