Алијанса за Албанците со барање до ДИК
Foto

Алијанса за Албанците со барање до ДИК

Алијанса за Албанците ја обвини ДИК дека е селективан и им го ускратува правото на членови на ДИК.

0 Коментари

Остави коментари