Алијанса за албанците и Алтернатива обвинуваат дека и криминалци полесно добивале државјанство од граѓани родени во Македонија
Foto

Алијанса за албанците и Алтернатива обвинуваат дека и криминалци полесно добивале државјанство од граѓани родени во Македонија

Алијанса за албанците и Алтернатива денеска, во законодавниот дом со нови обвинувања до власта. Прашуваат, дали сега ќе бидат прифатените нивните барања, за измени на закнот за државјанство.

 

0 Коментари

Остави коментари