Алијанса за Албанците: Автобуските несреќи во Ласкарци и Бугарија немаат епилог затоа што судството е контролирано

Истрагите за автобуските несреќи на „Дурмо турс“ во Ласкарци и на „Беса транс“ во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси, смета партијата Алијанса за Албанците.