Али Ахмети в понеделник потпишува соработка со Мендух Тачи и Аријанит Хоџа

Али Ахмети в понеделник потпишува сосработка со Мендух Тачи и Аријанит Хоџа. Во Фронтот кој што во ДУИ го нарекуваат европски, веќе влезе Скендер Реџепи, Според информациите на ТВ 24 Хоџа ќе биде на 11. позиција во ИЕ6, додека неговиот сопратиец, актуелен пратеник Бастри Бајрами ќе биде 5. во ИЕ2. Тачи ќе има добитна позиција во шестата изборна единица. Според наши информации тој ќе биде 4-ти или 5-ти на листа.