Александар Мирчевски ќе вози мотор, а Елена Јакимовска освои часовник во наградната игра „Играј, собирај и освој“ на 2WIN.MK

Наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ која Видеолотарија Касинос Австрија ја реализира на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk, е комплетирана. Додека ги очекуваме добитниците на наградите од последното коло, во Видеолотарија, пристигнаа Александар Мирчевски кој освои мотор и Елена Јакимовска која освои часовник во второто коло.

 

Александар Мирчевски задоволен и среќен го подигна својот мотор скутер Piaqqio, наградата која ја освои учествувајќи во второто коло од наградната игра, во категоријата спортско обложување на играчката платформа 2win.mk. Тој сподели дека многу и се радува на наградата, а и во иднина ќе биде редовен играч на 2win.mk

Елена Јакимовска ја освои наградата рачен дигитален часовник Garmin SmartWatch Venu 2 Plus во второто коло од наградната игра во категоријата спортско обложување.

 

Наградната игра ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ со вкупен фонд од 6.684.831,00 денари, донесе 240 награди во три кола за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија. Последното, трето коло заврши на 15.08.2022. Деновиве ги очекуваме и добитниците од ова коло, како и освојувачите на главната награда- 1 милион денари, која ќе биде доделена и во двете категории.