Активна блокада на Собранието - нема демократија без опозиција!
Foto

Активна блокада на Собранието - нема демократија без опозиција!

Професор Гордана Силјановска-Давкова - пратеник од ВМРО-ДПМНЕ и професор Слаѓана Тасева - претседател на Транспаренси интернешнл Македонија беа гости во најновото издание на Трилинг.

Заедно со нив јавноста можеше да го запознае и младиот писател – Михајло Свидерски.

0 Коментари

Остави коментари