Актерот Јордан Витанов - дел од новото издание на емисијата Неделен микс

Актерот Јордан Витанов беше дел од новото издание на емисијата Неделен микс каде беше ставен акцент на неговата долгогодишна кариера, на многубројните улоги, но и награди кои во текот на неговиот кариерен пат му биле доделени.