Ахмети распеан: Изгуби го чуварот, изгуби го семето, ајде да тргнеме понапред од злото“

На социјалните мрежи пак се појави видео од Ахмети: „Изгуби го чуварот, изгуби го семето, ајде да тргнеме понапред од злото“, пее Ахмети на видеото за кое дел од сопартијците на Ахмети сметаат дека е своевиден одговор по вчерашната средба на „Огнената група“ со огранокот во Студеничани.