Ахмети: ДУИ преку зелената агенда има за цел продилжување на работата и дејствување за поквалитетен живот
Foto

Ахмети: ДУИ преку зелената агенда има за цел продилжување на работата и дејствување за поквалитетен живот

Вечерва Демократската унија за интеграција својата зелена агенда ја презентираше пред жителите на Кичево, лидерот Али Ахмети побара поддршка, а кандидатот за градоначалник 

0 Коментари

Остави коментари