Академик Беџети: Опасен должнички вртлог. Час поскоро политичка влада
Foto

Академик Беџети: Опасен должнички вртлог. Час поскоро политичка влада

Во Трилинг – како Никоб стана лидер во обезбедувањето? Дали Кирил Лазаров е новиот Мијалков, со линкови до власта и црковниот врв? Зошто од македонските банки без украдени 1о-тина милиони евра? Поефикасна е вакцината, побрзо ќе се стигне до лек, вели професорот Лабачевски.

0 Коментари

Остави коментари