Адвокатот на бизнисменот Орце Камчев тврди дека неговиот клиент е невин
Foto

Адвокатот на бизнисменот Орце Камчев тврди дека неговиот клиент е невин

Адвокатот на бизнисменот Орце Камчев, Тони Менкиноски, вели дека најавата за обвинение за предметот „плацови на водно“ е само причина да се затскрие белешката од Агенцијата за национална безбедност (анб) и тој да остане во притвор.

Тој тврди дека неговиот клиент е невин и обвинителството нема никакви докази кои го поврзуваат со предметот.

0 Коментари

Остави коментари