Адеми: Изготвен нов предлог план за тоа како ќе се одвива учебната 2020-2021 година
Foto

Адеми: Изготвен нов предлог план за тоа како ќе се одвива учебната 2020-2021 година

Веќе е изготвен нов предлог план за тоа како ќе се одвива учебната 2020-2021 година. Планит за почетокот на учебната година од сепптември ќе се знае во следните денови. Земени се во предвид мислењата на сите засегнати во овој процес. Ова денеска на прес-конференција со новинарите го изјави министерот за образование Арбер Адеми.

0 Коментари

Остави коментари