Абил Бауш за ТВ 24: Одлуката на Уставниот суд е неоправдана во услови на инфлација и економска криза

И дел од експертите децидни-одлуката на Уставниот суд е неоправдана во услови на инфлација и економска криза.

Економскиот аналитичар Абил Бауш за ТВ 24 вели дека кога граѓаните добиваат поевтини производи а функционерите повисоки плати револтот е оправдан.