89 преставки за можни злоупотреби на функција - Каде се епилогот и одговорноста?

Првиот вицепремер Артан Груби доби укажување, а министерот  Бујар Османи опомена по преставките за злоупотреба на државни ресурски, службени возила. 89 претставки за функционери стасале до кабинетот на вицепремерката за добро владеење Славица Грковска – има опис и попис на злупотребите, но дали има и одговорност.