7от спрат
Foto

7от спрат

Бракот на аргентинскиот адвокат Себастијан и Шпанецот Делија се распаѓа по неговата афера надвор од градот. Како што секој ден, Секој ден, Себастијан излегува од неговиот стан 7-Е, станот на неговата поранешна сопруга на седмиот кат, за да ги однесе децата на училиште. Децата го предизвикуваат да играат „кој ќе се симне прв" - тој со лифт, или тие по скалите? Трката почнува, но кога Себастијан стигнува до приземјето, децата исчезнуваат. Ги нема ниту во зградата. Себастијан, тргнува во потрага. Тој во паника, тропа на сите врати, ги обвинува сите станари, од домарот до колегата адвокат и неговите клиенти дека тоа е одмазда за случајот што води на суд. Децата се киднапирани и се затворени некаде во зградата. Барањето за откуп доаѓа во рок од 2 часа.

Foto Foto Foto

0 Коментари

Остави коментари