25 минути: Зошто Македонија има највисоки цени од ЕУ земјите?

Зошто Македонија има највисоки цени од ЕУ земјите? Зошто платите на граѓаните остануваат ниски, додека функционерите за себе изгласаа зголемување од 78%. Министерот за економија Крешник Бектеши им префрла на своите колеги зошто не ги донираа платите, а ветуваа.