„25 минути“ - образованието на колена и во ковид пандемијата и со скандалозните учебници

Онлајн наставата дополнително го осакати и онака лошиот оразвоен систем во Македонија - оценува проф.Илија Ацевски универзитетски професор - социолог, во емисијата „25 минути“.